Сергія Капліна обрали головою Соціалістичної партії України

Найстаріша українська політсила – Соціалістична партія України сьогодні обрала нового очільника. Ним став ардеп-соціал-демократ Сергій Каплін. На спільному з’їзді СДП і СПУ ліві проголосили також про об’єднання в єдиний блок та висунули Капліна кандидатом у Президенти. Разом із лівоцентристами у боротьбу за відродження країни вступили й профспілки.

Всеукраїнський з’їзд соціалістів, соціал-демократів та профспілок обрав Сергія Капліна головою Соціалістичної партії України.

2000 учасників і делегатів з усієї країни, а не 5-теро з 4 присутніх, які кулуарно “коронували” псевдоголовою СПУ ставленика Авакова Ківу.

СДП ж разом із Соцпартією, Партією пенсіонерів України, профспілками – об’єднуються в єдиний блок “За простих людей”. Це рішення нашого великого з’їзду.

Цей блок- захисників найслабших, провідників найсильнішої європейської ідеології найуспішніших країн, разом йде у владу – в місцеві ради, Парламент та в Президенти.

Ліві висунули свого єдиного кандидата на пост Глави Держави. Довірили мені перемагати для порятунку всіх простих людей.

Таким міцним блоком, який тільки зростатиме – наші перемоги для мене безсумнівні!!!

Прес-служба Сергія Капліна