Українські Соціал-демократи продовжують підкорювати Європу — зустріч з міжнародним секретарем Бельгійської соцпартії Аріаном Фонтанелле

1 червня разом з делегацією Соціал-демократичної партії зустрівся з Міжнародним секретарем Бельгійської соціалістичної партії, яка опікується французьким регіоном, Аріан Фонтанелле.

Про це для УкрПрес  Інфо заступник голови СДП Володимир Гордієнко

Франкомовна Бельгійська соціалістична партія також є членом Партії європейських соціалістів (ПЄС). Має 24 депутати в бельгійському парламенті, тобто найбільшу фракцію із 150 депутатів, має велике представництво на місцях. Члени Бельгійської соціалістичної партії є міськими головами, керівниками сільських громад, довіра до бельгійських соціалістів серед населення просто колосальна. На чолі соціалістів стоїть відомий в Бельгії політик, екс-прем’єр-міністр Бельгії Монса Еліо Ді Рупо.

Українські Соціал-демократи успішно провели переговори по втупу до партії Євро соціалістів (ПЕС) і допомагають реабілітації бійців АТО в Швейцарії та Бельгії

В результаті перемовин домовились про посилення співпраці, про обмін партійними делегаціями, про взаємну участь у масових публічних заходах, про комунікації наших голів об’єднаних територіальних громад зі своїми бельгійськими колегами.

Сподіваюся, наші бельгійські однодумці підтримають СДП при вступі в ПЄС, а Україну у її прагненні стати єдиним цілим з Європейським Союзом.